BETA

21.11.2010

12:49

עודכן:

מתכון ללביבות בטטה

נימוחות, מתקתקות וזהובות מבחוץ - לביבות בטטה עם רוטב של שמנת ועירית קצוצה

20 לביבות

 

מצרכים:

1 בטטה ענקית או 2 גדולות

1 בצל קטן

2 כפות קמח

5 ביצים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

1 כף כוסברה  טרייה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.
  • מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

 

רכיבים לרוטב:

1/2 גביע שמנת

מלח ופלפל לפי הטעם

1/4 כפית סוכר

1 כפית עירית קצוצה

2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק

  • מערבבים את כל החומרים ומגישים לצד הלביבות.

 

באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה"

 

מחפשים עוד מתכונים ללביבות? נסו את אלה:

לביבות כרישה ודלעת

לביבות דג עם ארטישוק

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות