BETA

13.11.2010

11:12

מתכון ללביבות תפוחי אדמה

רצועות דקיקות של תפוחי אדמה בשילוב עם ביצים, קמח ותבלינים הופכים בין רגע ללביבה פריכה וזהובה

20 לביבות

 

מצרכים:

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

  • מגררים בפומפיה את תפוחי האדמה.
  • מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
  • יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים (מועכים מעט בכדי שיצאו הנוזלים).
  • מטגנים בשמן משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות.
  • מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

 

טיפ:

ניתן להוסיף לתערובת גבינה מלוחה או גבינת עיזים לפי הטעם.

 

המתכון באדיבות יד מרדכי - שמן זית לבישול וטיגון.

 

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? נסו את אלה:

סופגניות קלאסיות

צ'ורוס בציפוי סוכר וקינמון

לביבות בטטה

סופגניות קלאסית של אהרוני

סופגניות מרשמלו

קולקציית סופגניות 2010